Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

38 weeks dah. tpi still tak turun tanda. doakan saya semoga segalanya dipermudahkan. amin🙏

sya 26w1day due 11/1 alhamdulilah semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti amin

25w .doa kn sye dipermudahkn sgla nya hngga berslin. .bby ke 3 lps gugur bby yg kdua. .😊

Suka tgk gambar ni.. cuma mata saya fokus pada minggu 9 ja..besar tu anak saya masa gugur..

33week ..ank frst ..nervous juga skrg tggu hari 🥺 doakn semoga smuany dpermudahkan ye ..

sy skrg dh 38weeks 4day..xtau la bila baby mau keluar...selesa sgt dok dlm perut maknya..

6weeks...doaa kan zuriat sy seht..dn semua nyee dipermudahkn dn dilindungi allah 🥰🥰

22 week 6 day. Esk 23 week. doakn ya semua dipermudahkan sampai lah bersalin. anak first.

Sya 35 week skg, selalu sakit pinggang kadang belah kiri kadang sbelah kanan.

Alhamdulillah 7w,doakan semoga baik-baik shja dan Allah permudahkan semuanya,Aameen😊