Assalamualaikum mommy saya nak tnya. Normal ke klu kndungan kita 5minggu. Rsa cram dn keras tq

1 Trả lời

Sakit macam senggugut tu adalah normal sbb rahim semakin membesar tapi perut x boleh mengeras selalu time awal pregnancy ya. Just observe badan, makan folic acid jangan skip, banyakkan rehat and tidur, jaga pemakanan and minum secukupnya air ya, most of all jangan stress kan badan and jangan buat kerja / angkat berat.