Ibu jari anak tidak terbuka sepenuhnya. Adakah normal? Mohon bantuan.

Anak usia 8 bulan. Ibu jari kiri kanan tertutup mcm genggam tapi bila nak ambil/pegang sesuatu terbuka mcm biasa.

Ibu jari anak tidak terbuka sepenuhnya. Adakah normal? Mohon bantuan.
2 Các câu trả lời

Cuba bagi anak banyak pegang benda yang stretchy Bagi main beras Slime Pasir Bola kecik2 Benda2 yang banyak gunakan jari…

2t trước

Macam ni saya rasa boleh baik… Sebab ada anak jiran di kg saya jari dia melekat terus takleh bukak langsung…

For better advice, refer doktor masa checkup anak nanti