Terrible two

Anak is turning two in few weeks more. Mengada terlebih. Bila ada ramai orang (berkumpul saudara mara) makin menjadi perangai. Kalau ada budak nak share toys, dia mengamuk macam kena pukul. Masalahnya bila ramai orang je nak tunjuk perangai. Kalau tak, elok je. So saudara mara akan mengata yang anak kita ni kuat mengamuk 😫 is it normal 😭 mommy sampai tak lena tidur fikirkan anak makin hari makin berubah perangai.

3 Các câu trả lời

it is fantastic two bukan terrible two. share toy share barang milik anak tu bukan umurnya lagi utk pandai share pandai main sama2.