Pampers for sensitive skin

Anak sy mcm merah celah2 kemaluannya. Ubat mcm2 dah cuba dari drapolane, sudocream, jumpe Dr. Tetap ade merah tp tak teruk bila letak ubat. Cadang nk tukarkn pampers for sensitive skin. Sebelum ni guna drypers. Ade cadangan pampers tak? 🤔#firstmom

4 Các câu trả lời

anak sy pkai drypers pun merah jugak. pastu sy tukar huggies airsoft ok dah. dia lembut je tak mcm drypers kasar sikit . pastu tak pernah bocor pun. try la. harga pun takde la mahal sgt. mampu milik laa .

anak saya dulu pakai Drypers pun alah juga.. sekarang pakai offspring/ applecrumby/Huggies naturemade baru okay. beli di shopee/Tiktok masa Sale baru dapat murah.

Cuba try offspring atau applecrumby. Cari yang no chlorine.