Hi mommies.. nak Tanya pasal nyamuk Dan ubat nyamuk yg sesuai/ mosquito repellent

anak sy kene gigit nyamuk banyak sgt.. myb sbb kami stay rumah nearby FRIM hutan simpan.. and balcony sentiasa terbuka.. ubat nyamuk apa ye yg safety utk sy guna? and cara nk hilangkn parut atau redakan kemerahan? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #Sharing_dong_Bund anak sy 1 tahun 7 bulan 4 Hari.. Ada NB juga 1 m 6 d .. tp X jdi masalah sbb tidur dlm kelambu.. help me mommies 🙏🏻

2 Các câu trả lời

Setakat ni saya guna spray Swipel Serai Wangi & patch Aiwibi

1mo trước

Spray tu actually saya guna untuk lipas tapi boleh je untuk nyamuk. Waktu nyamuk aktif; sebelum maghrib, tempat biasa anak berada tu kita spray setiap sudut, bahagian atas. Tutup pintu, buka lampu. Biarkan hingga bau OK. Untuk patch aiwibi, lekat je kat baju anak / tempat tidur anak.