Cirit birit

Anak sy baru nk masuk 9 bulan. Dia kerap berak. Biase klau dia beralih bulan, mmg kerap berak. Tp biase akan ok. Kali ni lpas susu atau mkn je. Mmg berak cair. Susu dr dlu minum lactogen tp ok. Ptot tukar susu ke? Atau dia ade masalah cacing?

2 Các câu trả lời

9 bulan awal sgt utk masalah cacing. tengok cara basuh botol betul ke x. kadang bakteria dari botol susu buat anak sakit perut.

9mo trước

Sy basuh jenis selang seli, hari ni basuh biase je. Esok basuh dan rendam air panas. Sy x buat hari2 sbb anak sy pkai botol pp je. Klau ppsu mgkin sy berani nk rebus hari. Sis mcm mne?

anak saya pon sma sis