Baby eczema

Anak sy baru 3bulan dah ade eczema..sedihnya rase tengok muka badan anak..kdg2 nangis2 die garu muka..ade tips x untuk anak2 eczema??anak sy myusu badan..ade makanan yg sy kena stop makan dulu ke??lotion sapu tiap brp jam ye?? #f1rstimemom #eczema baby

2 Các câu trả lời

anak.sya 2 bulan 25 hri, eczema juga. Alhamdulillah sekarang dh mulai membaik, sya pakai cream baby. produk China, ramai comment terbaik, yg ni,PUAN.

tpi klau untuk Ruam susu.sya pakai yg ni. cream ni, dri klinik doctor bagi, klau beli di shoppe ada jual juga.