Mohon pendapat

Anak sy 5 bulan.. Dan skrg preg lagi.. Untuk pengetahuan, sy bersalin czer sblm nie.. Ad tak sapa2 pernah alami mcm saya.. Doc akan teruskan kandungan atau mcm mana?? #4week ##mommybuntu

2 Các câu trả lời

Saya takde pengalaman lagi, tapi kemungkinan akan di czer juga, sebab kalau bersalin normal, risau jahitan perut tu terbuka saja. Dan mungkin doc akan suruh puan tidak pregnant untuk jangka masa lama kerana sudah czer 2 kali.

Sama mcm saya..anak 5 bulan saya mengandung lagi..yg 1st pon sy czer..sampai skg sy down fikir yg bukan2..takot pon ada..sbb sakit czer yg 1st tu pon masih terasa sampai ke hari nie