gaya tidur baby

anak sebulan lebih . kan nb perlukan 15-18 jam waktu tidur dan minimum jee waktu berjaga dia . tapii dahh bape hari ni anak siang dia tidur jee , berjaga pulak dalam sehari tu 3-4 jam je . lepastuu bila dah malam dia jadi jaga pulak 2 3 pagi baru nak tidur balik . mak nyaa risau tak ckup rehat emosi jadi tak menentu 🥹 mcm mana nak elakk benda ni yaa ? siang nak kena biar dia berjaga lama sikit ke ? #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

siang kat luar, mlm duk bilik gelap. dia nak jaga pun dlm gelap.

Boleh belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi di medsos Baby Language