Alahan Kulit

Anak saya usia 2T3B . Saya perasan ada tompok2 kasar pada badan yang akan timbul, kemudian sembuh. Tapi lately makin banyak dan besar. Kalau sebelum ni besar duit syiling 20 sen, kalini besar dan merebak. Saya belum ke klinik, sebab sebelum ni saya sangka ia hanyalah ruam panas biasa. Jadi saya nak tanya parents kat sini kalau ada pengalaman sama. Ciri ciri alahan : - Tidak gatal dan berair - Terasa kasar pada permukaan kulit - Akan sembuh tp akan merebak ke permukaan kulit lain Harap ada yang sudi bantu saya, saya sertakan gambar

Alahan Kulit
1 Trả lời

Sy tak tahu sama ke tak. Anak sy dia mcm naik ruam. Tak gatal tp lama2 jadi rs kasar. Dia tak boleh pakai mnyak panas. Bila sy stop mnyak pnas, kulit fldia ok