Anak tak nak makan

Anak saya umur 8 bulan dah tapi still tak nak makan. Susu je. Kalau bg finger food pun half je pastu tk nk dah. Risau lah. Normal ke ya macam ni. Sbb dr umur dia 6 bulan dh try mcm mcm still tk nk makan. Mcm mana ya ada tk yg experience benda yg sama?

1 Trả lời

kena try pelbagai kan menu..try n error tgk mana satu anak ok dan blh terima..kita bg mana dia suka makan .jnji dia makan... try follow ig mealformusfirah atau mealforjazmine dkt sana byk ilmu blh kita belajar ttg pemakanan ank mengikut umur yg sesuai..tp puan kena rajin skrol pos yg lama2.. byk kita blh sediakan tuk anak...nnti anak akn suka dan njoy makan...mg dpmudahkan segalanya amiin