Anak sembelit ke macamni ?

Anak saya umur 6 bulan. Dekat sminggu dah tak berak. Dia tak meragam. Perut pun tak keras. Minggu pertama start makan dia ada berak. Masuk minggu kedua belum berak lagi. Normal ke mommies ? Saya perlu beli ubat atau apa ya . Dua tiga hari ni dia macam buat muka meneran tapi asyik kentut ja. Berak tak pun.. #newmom #bantusharing

1 Trả lời

blh tahu ibu bg mkn apa masa 2nd week tu

6mo trước

oh yeke. lepas stop pisang saya try buah naga. tak berak juga. harini baru beli betik. esok saya try.