Anak bangun malam

Hi, anak saya umo 6 bulan pada bln 5 Ni tapi normal ke masih berjaga mlm 2 3 jam sekali #ingintahu

4 Các câu trả lời

normal bila baby terjaga sebab nak susu then tido balik,anak saya pun macam tu .. tapi bila terjaga lama sampai ke pagi ianya akan hambat proses tumbuh kembang,sebab proses tumbuh kembang tu jadi saat baby tido

Anak bawah setahun normal sebab ragam dia tak menentu. Kalau dah berbulan okay still boleh jadi tetiba dia growth spurt

normal je sis..anak saya 6bulan dia bangun mintak susu pastu tido balik