salam mommies. Ada tips tak untuk baby yang suka mengempeng?

Anak saya suka mengempeng sampai termuntah muntah. Saya risau masuk ke paru paru ke apa. Semalam muntah sampai keluar melalui hidung sebab nya dia nak mengempeng. Bila saya tarik dia akan mngs sekuat hati, Saya pun tak larat nak layan. Saya decide nak bg paci tapi family larang katanya masih terlalu awal tapi saya dah stress malam2 saya yg kena hadap baby mngs nak mengempeng so mommies ada tips lain tak😭

1 Trả lời

Kepit puting dgn jari sis bg susu slow..bila dia dh tidur jgn tarik terus, kena selit jari kelingking ganti puting pastu agak2 dia tak bgn tu tarik jari keluar.