Anak saya suka menangis 😞

Anak saya suka menangis tanpa sebab , stop bila tido dan menyusu , #pleasehelp #firstmom #firstbaby

Anak saya suka menangis 😞
2 Các câu trả lời

kembung perut kot? takpun terlalu panas atau sejuk, mcm baby saya tak suka dibedung tebal2, satu kain muslin tu dah cukup. kalau tak dia meragam, kalau sy nak bedung extra, saya bedung kat kaki je.. harap membantu

2y trước

ada luka di punggung , susu x sesuai

mungkin high demand baby yg masih perlukan sensasi seperti alam rahim. dia menangis sbb tak biasa dgn dunia luar. follow fb baby language untuk dptkan tips cara tenangkan baby yg high demand