Anak jatuh katil

Anak saya skrg dah 10 bulan, dah jatuh katil dalam masa 10 bulan tu, beberapa kali, ( sejak dia pandai merangkak) saya pantau 24 jam , takde pape, tapi dalam long term ada pape tak, risau sayaaaaa

4 Các câu trả lời

for long term effect, saya kurang pasti lah awak. anak saya pernah jatuh katil 2x, alhamdulillah takde apa apa juga. cuma lepas jatuh tu, saya tidur bawah je. kalau boleh, elakkan lah tidur katil since dah beberapa kali terjadi kan.

anak saya pernah jatuh katil , alhamdulillah takda apa2 , dh besar dh dia . Tp lepas jatuh tu sis kena monitor 24 jam , kalau ada tanda2 bahaya tu kna cepat2 pgi klinik ya

Kalau org besar selalu jatuh pun dah bahaya apatah lagi budak yg masih fragile

beli bed guard awak. bahaya kalau kepala selalu terhentak ni. lebih baik cegah