Bayi 3 minggu susah tidur

Anak saya sejak lahir mmg susah sangat nak tidur. Sekarang dah 3 minggu lagi susah dia tidur 😭 bila dia dapat tidur tapi lena 15 min je. Macam2 dah buat. Bedung dah, tidurkan cara riverse df dah. Perut tak kembung. Pampers sentiasa tukar. Masuk dalam buai pun nangis. Pening dahh nak buat mcm mana 😭 #firstmom

19 Các câu trả lời

anak sye dlu kne tdokn atas bdn dlu bru dye lena.. lps tu bru bley letakkn dye kt tilam dlm keadaan mngiring & apit dgn bantal..

1y trước

sme la sis.. klu letak tilam cpt btol bgn nye.. letak kt bdn lme sket dye tdo.. skali ngn kte sakit blakg.. tp ble da 3 bln, dye x nak da tdo atas bdn.. nk tdo tilam n buai plak..

Sme la sis..baby sy pun mcm tu juga. Kesian kat baby ja sebab xckup tido.. masuk 2 bulan lebih bru ok sleep pattern dia.. stay strong 💪🏼

Cuba bagi tidur meniarap . Tepuk perlahan blkg bdn dia . Biasa bby dia pndai alihkan kpla sndri kekiri dan kanan . Tpi kena kerap perhatikan juga.

1y trước

jgn nasihat bukan2. baby dia awal lagi tu nak bg tidur meniarap. kalau leka sikit bahaya sangat.

kemungkinan baby awak jenis baby high demand ataupon high needed. https://fb.watch/kBQwa9oozh/?mibextid=Nif5oz

1y trước

Terima kasih sis bg kata2 semangat. The most needed at this moment. Really appreciate it ❤️

mungkin dia panas. cuba tgok kepala atau dahi dia berpeluh tk. tk pun dodoi dia atau ltk dlm buaian

cuba tidokan atas badan sis..bila dia dah lena,try letak dia di tilam

1y trước

Dia taknak tidur atas badan. Dia angkat2 kepala n nangis 😅

mungkin baby tgh alami growth spurt. nak membesar sabar ye awak 🫂

1y trước

Saya baru je google pasal growth spurt. Mungkin jugak. Terima kasih awak 🫶🏻

try buka ruqyah untuk bayi susah tidur. boleh search google.

Bagi puting?

1y trước

Pun sudah. Tapi dia buang puting tu 😅