Baby setahun jadi kurang aktif

Anak saya sebelum masuk setahun kan dia boleh main mainan dia sendiri dalam masa agak lama, kalau nak tido pun tido sendiri, time menyusu dia nak pegang botol sendiri, time makan pun dia akan makan sendiri, and dia sangat2 lasak dan aktif. Tapi bila masuk umur setahun ni, dia macam susah nak main sendiri, makan sendiri, susu or tido sendiri. Paling membimbangkan is dia macam kurang aktif, dia bangun mesti minta didukung and akan menangis kalau tak didukung. Makan pun kurang, kerap cirit birit n susah nak tido. Bila gi checkup, Dr kata everything okay. Ada tak mama yg hadap benda yg sama? macam mana eh korang face benda ni? #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Cirit birit and doctor still kata okay? Biar betul? Cuba trace balik sebelum situasi tu jadi apa dia makan. Takut stomach flu sebab sekarang musim.

Kerap cirit birit? Jumpa doktor paediatric

not sure