Alahan seafood

Anak saya petang ni saya dapati mengalami alahan dan nampak la merah2 di area pipi, mula2 saya ingat sebab cuaca panas n dia suka gesel2 kat bantal, tetapi lama2 dia start menggaru kt area pipi dan nampak dia xselesa, bila sy ingat balik tgh hari td sy ada makan tomyam seafood, sy assume anak saya ada alahan dan buatkan dia gatal2. Pertanyaan saya adakah saya stopkan penyusuan untuk sementara waktu?adakah perahan susu saya ni sy kena buang?ibu2 ada tips x?

1 Trả lời

sis kena jaga pemakanan. elakkan seafood. kalau bab susu tu saya tak sure samaada kena buang or teruskan.