Baby 1month kerap muntah

Anak saya ni kerap muntah walaupun dh burb kan dia. Saya taktshu nak buat cm mana lagi 😭 Before ni guna minyak telon, risau tk serasi. Saya tukar minyak yuyi. Selalu urut perut dia, kaki betis. Boleh tk bagi pandangan, nanti 23/9 ni nak checkup baby sebulan. Baru nak refer KK.. Helpppp ##firstbaby #firsttime_mommy #firstmom

2 Các câu trả lời

Muntah, atau muak/jeluak? Dua ni berbeza.

2y trước

Betul. Kena beza muak/ jeluak susu dan muntah macam di atas terangkan. Kalau muak/ jeluak susu tu normal. Muntah tu kena refer doktor