bayi kurang minum susu

hi, anak saya nak masuk 7 bulan..sejak dia makan, susu dia dah kurang minum..normal ke kalau macam tu?ada effect ke pada tumbesaran atau berat badan bayi yg kurang minum susu tapi dah makan?

1 Trả lời

Effect berat klau makan cuma sesudu dua. Tp klau mkn berselera, ibu jgn risau. Tak effect berat pn. Balance kan makan dgn minum. Klau mkn berselera, kurang menyusu pn tkpe. Air mineral jgn lupa bgi masa makan. Topup air dlm bdn. Good luck mama 💪🏻