Tidur perlu kejut minum susu x

Anak saya nak masuk 2 bulan, tidur dalam pukul 8-9 malam dan akan bangun balik dalam pukul 2-3 pagi. Perlu ke kejut dia bangun untuk susu? Selalu bila macam ni, breast saya akan bengkak. Perlu ke saya pump sebab anak saya tidur agak lama.

2 Các câu trả lời

perlu. kesian anak lapar nt. bru 2 bln kot gap minum susu dlm 2-3jam je. Anak sy setiap 2 jm akan bangun lmbt sikit susu nangis sbb dah lapar sgt. Lagi2 klu anak awk bfeed susu ibu cpt hadam. Even susu fm pn ttp jg jarak 5jm tu lama sgt risau anak lpr sgt xde tenaga tambah lg pampers penuh tu mmg x selesa.

perlu.