Anak saya nafas kadang tersekat buat dia tak selesa macam ada kahak..boleh ke saya sapu vicks baby

Anak saya baru sebulan..#firstbaby #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Vicks baby tu untuk 3 bulan keatas, dekat kotak ada tulis haa. Saya guna alat sedut hingus tu dekat anak lepas tu sapu minyak yuyi kat dada dengan belakang dia and banyak susukan anak. Alhamdulillah, kurang dah kahak dengan selsema dia haa. Bila letak yuyi kat dada tu, menyusu sama bila sendawakan dia tu kadang ada kahak keluar dengan muntah susu tuu.

2y trước

Sama sama 🫶🏻

Better sis bwk pg hospital... Jgn jd mcm sye trlwat bwk baby ke hospital.. Ble x-ray jngkitan kman kt paru2 last baby kne ward.. Tp baby x dmam.

2y trước

tue la risau nie nmpak ok ..tq ye sis

guna youbaby cream sis.... Vick pink utk ats 3bln

guna Vicks pink rsnya boleh