Jeluak Keluar bersama cecair /lendir kuning

Hi.. Anak saya jeluak susu, then saya tengok kat jeluak susu tu ada sekali warna kuning macam dalam gambar ni.. Apa ya? Normal ke? #firstmom #seriusnanya

Jeluak Keluar  bersama cecair /lendir kuning
5 Các câu trả lời

sy da g doc hritu sbb anak kluar yg mcmni lah tp anak sy hijau2 cmtu.. doc kata normal sbb tu nafas berbunyi sbb ada lendir(mucus) yg dekat saluran pernafasan bby tu.

10mo trước

Anak puan selalu ke keluar macam ni? Saya first time anak keluar macam ni.. Doctor ada suruh buat apa2 ke puan?

kalau was2 berkenaan apa2 ttg bby bawah 1thn ni trs jmpa doc je. dptkan penjelasan doc.. kdg kes kta xsama dgn org lain.. sy bg pendapat je 😃

10mo trước

Aha saya nak bawak jumpa doctor. Tunggu husband balik kerja 😊 tanya sini dulu experience mommy2 yg lain..

Ni sy tgk kat baby language. Tp kalau sis risau refer doc la. Nanti share sini ya. Nak tahu jugak.

normal sis, anak sya mcmtu juga. sebb tu nafas baby berbunyi.

kahak ke?

10mo trước

Not sure.. Sorry dia tak berlendir