Hamil dan Ibu menyusu

anak saya genap setahun . tapi saya prgnnt lgi alhmdulillah rezeki . Saya last day priod 21/02 . so skg betul ke da 3 bulan ? Sbb masa lewat aritu chek tkde pon genap anak sthum 07/5 chek double line . Perlu ke saya cerai susu gn anak . saya fully Bf . tnkiu momyy #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Hamil dan Ibu menyusu
3 Các câu trả lời

Saya harap2 dpt respond dr ibu2

2y trước

Sy masih menyusukan anak 1 tahun 5 bulan, baby dlm kandungan 4 bulan, Alhamdulillah. Doktor bagi green light je. Sbb sy pun xrasa cramp kat perut cuma puting ada rasa ngilu sikit kekadang tu, especially time baby baru nak start menyusu tp lepas tu, Alhamdulillah ok. Utk pemakanan, sy try bykkn protein & sayuran/kekacang. Sya elak mknan bersantan & berproses. Sy bykkn minum air putih @ air suam gak. Alhamdulillah, badan masih kuat tp time nak tidur rasa sgt penat sbb dah kerah byk tenaga 😅