CIRIT BIRIT

Anak saya genap 8 bulan start cirit birit , bila terkincit dia akan berak walaupun sedikit . Apakah punca tersebut ? Perlukah sy menukar kpd susu lactose free ? #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

Salam. Better awak bawa anak ke pediatric. Kalau tanya doktor biasa dorang kadang tak berapa pakar. Kalau pengalaman anak saya masa kecil pernah kena cirit birit memang doktor sarankan susu yang digunakan dulu dan consume ubat. Tapi doktor sarankan susu lactose free tapi macam saya cakap better dapatkan nasihat doktor. Sebab kena tengok juga punca cirit birit.

Kadang anak cuba merangkak ke or cuba jalan pn akan cirit.. mak sy bgtw laa..

2d trước

dah oke dh sis. susu lama tu dah tak sesuai dengan dia. dah tukar susu lain alhamdulillah dah oke cirit dia

sama la anak saya pun nk masuk 8 bln berak2 dia

bape hari da tu cirit birit sis