Tk hisap susu ibu di rumah pengasuh

Anak saya fully susu ibu sebelum ni. Saya jaga dia sebab tk kerja. Sekarang berumur setahun sebulan. Saya dah hantar ke pengasuh sebab saya kene fokus habiskan pengajian saya. Dia tknak minum susu saya dalam botol kat rumah pengasuh . Boleh ke dia tk minum susu dari pukul 10pagi -5 petang ? Sebab pengasuh cakap dia makan bnyak . Atau kene bagi susu formula ? Susu kotak full cream minum pulak saya ada bg sebab dia dah lebih setahun kan ? Puan puan rasa macam mana ?

2 Các câu trả lời

Takpe awak sebab anak dah dapat complete meal. Kalau anak lebih suka full cream milk, teruskan tapi 3 hari sekali je. Malam awak boleh DF macam biasa.

bagi la minum ebm tu guna cawan, open cup @ straw cup.. btw 1tahun dah tak perlu fm dah

1y trước

max susu 32oz sehari