PERLU TAK TUKAR SUSU ?

Hi anak saya dh 1 tahun 26 hari , skg dia minum susu dupro langkah 1 . So far takde cirit ke apa cuma dia dh start kurg minum susu , dia nak time nk tido je tp kdg ada juga time tido tu dia xnak minum ,klu dia tgh main pula klu dia nk pun sikit je cuma 4onz je slalunya saya bancuh sb klu bancuh byk x abis . so based on the story ni perlu tak dia tukar susu ?#bantujawab #bantusharing #firstmom #ingintahu #Susu

1 Trả lời

susu bkn keperluan utama bila ank dh cecah setahun keatas. kena lebihkan mknan harian utk tumbesaran. mcm ank sy pun start setahun, minum susu 3-4x sahaja, 4-5oz. masa bngun tidur, evening nap dgn before sleep