baby 8 bulan ada eye bags 🐼

anak saya dah 8 bulan lebih.. sejak seminggu dua ni, saya perasan yang mata baby ada eye bags.. dia suka tahan mengantuk.. kadang tu dah pukul 10pm-12am dia still taknak tidur.. seronok nak bermain je.. nak2 lagi bila balik rumah tok & wan dia.. ada ramai sepupu.. dia dah mengantuk tapi paksa mata untuk buka juga.. dah cuba urut² dekat batang hidung n kening dia, elok mata dah layu.. dia buka mata balik luas² sambil tersengih comel 😅

2 Các câu trả lời

dia tidur lewat tapi bangun lewat tak? make sure cukup 10-11 jam tidur waktu malam. nap waktu siang total 3-4 jam.

pagi biasa dia bangun pukul 9-10am macam tu.. ada sekali tu sampai 11am pun ada