Penyediaan makanan anak.

Anak saya dah 6 bulan dan saya bekerja. Nak tahu macam mana anda semua yang bekerja sediakan makanan anak? Sediakan hari2 atau buat stok? Kalau buat stok tu masak sekali semua ke macam mana? Boleh share tak? Thank you

2 Các câu trả lời

nk sng bekukan beras, bahan basah, seasoning (mirepoix) dlm kiub kecil2. tiap pagi ambil beberapa kiub ikut demand mkn bby, panaskn ats api.