Lambat atau sebaliknya.

Anak saya dah 11 bulan. Belum pandai jalan lagi. Bila agak2nya boleh jalan sendiri ye? Bulan dpn dah setahun.

14 Các câu trả lời

Anak saya yang no 1 satu Umur die 8 bln dah Jalan.. No 2 pulak 1 thn 2 bulan baru Jalan.. Setiap kanak-kanak perkembangan die x sama

anak saya beberapa Hari sblm setahun baru bole jalan.. don't worry.. lain anak lain development

Anak saya 1 tahun 2 bulan baru jalan...jangan risau...follow up klinik kesihatan teruskan macam biasa

setahun ke atas dha bole sis tp tgok jg la kdang2 ada yg cpt jalan, ada yg lambat

anak sy stahun lebih baru boleh jalan sis.. alhamdulillah okay je 😁

Anak Sya setahun sebulan baru DPT jalan, setiap ank lain2 sis ☺️

paling lambat tk silap sy 18bulan . kalau tk jln jugak baru kne risau hehe

5y trước

hehe dont worry . setiap baby lain²

Tak lambat lah. Kalau lambat setahun 5 bulan ke atas tu mungkin

5y trước

Oh. Saya risau. Lgpun saya xtahu bila baby mula jalan.

ank buah sy lg smggu 1st bday baru pandai jln

Diff people diff. Some until 1yr plus