BAYI 3 BULAN GUSI GATAL

anak saya berumur 3Bulan 21Hari da mula gatal gusi.. gigit puting botol susu n pacifier tu kuat2.. air liur meleleh.. soalan ye.. mmg ada ke baby akan tumbuh gigi seawal usia begini?

5 Các câu trả lời

Baby saya macamtu juga haritu. Bila saya cek balik rupanya dia tak selesa lidah dia ada pati/kulat susu tu. Saya kerap cuci lidah dia demgan kain basah alhamdulillah lepastu ok je. Dah kurang gigit😅

8mo trước

Kulat susu pun, ya jugak

Same lah. Tp gigi tk tumbuh pun. Belum masanya lagi 😁.. baby memang suka main2 masa feeding. Nak kuatkan gusi. Dia punya kunyah tu macam nak keluar sebatang 2 gigi. 🤷🏻‍♀️..

Ada je. Anak saya 4 bulan dah tumbuh gigi pertama

kdg tu nak asah gusi