buai eletrik

anak saya berumur 28hari .. sy baru letak buai .. sbb dia jenis nak berdukung .. taknak duduk bawah..ada effect apa ii ke pada tulang belakang dia ? n bahaya tak kalau guna enjut eletrik buai ni untuk umur mcmni ?

4 Các câu trả lời

buka level slow awak. lepas tu boleh beli tilam khas yg letak dlm buai. sy pon letak dlm buai waktu siang. kalau tak mmg kena sentiasa letak atas riba la.😅

1y trước

most wc awak☺️

baby sye naik buai biasa.. enjut slow2.. ble agak2 da tdo lena, sye klua kn dr buai bia tdo bwh

1y trước

baik sis❤️

Anak saya 41hari. Ayah saya balut bantal lembut dengan kain batik buat alas dalam buai.

1y trước

ouh nnti sy cuba buat ❤️

sebaiknya jgn letak kat buaian sbb tulang belakang lembut lagi.

1y trước

baik sis