anak batuk boleh suntik vaksin ke?

anak saya 9bulan tak demam cuma batuk berkahak boleh ke suntik vaksin? #firstbaby esok ada appointment dah cuba call KK tak dapat2.

1 Trả lời

sy xpasti. mcm sy haritu, masa nk cucuk 9m xdpt. sbb anak batuk berkahak. masa dkt bahagian kaunter depan tu dh kena tahan. nurse minta pergi bahagian saringan. sebab anak sy package nafas bunyi kahak dn nampak laju. terus kk refer hospital. kena naik ambulan time tu juga😅😅. kena neb 4jam sekali masa kena tahan ward. holiday dkt hospital 3hari 2mlm.

11mo trước

lama juga. sbb sebelom tu baby ada demam. tp demam dh baik. batuk kahak je xbaik. kalau ikot nk dekat 2minggu. dh pergi private clinic 3x macam tu. dkt private clinic pon ada neb.