Belum boleh niarap

Anak saya 5bulan dah. Tp belum mampu angkat kepala 90 darjah dalam masa yg lama macam baby lain. Belum boleh pusing badan apa lagi meniarap. Baby lain 3bulan dah boleh tegak leher. Dah boleh golek. Tp baby saya belum. Nak masuk 4 bulan baru dia leher dia kuat sikit. Hati ibu ni risau susah hati. Tp terima je seadanya.

4 Các câu trả lời

Teruskan tummy time. Anak sy 6 bulan lebih baru dia nk meniarap. Skrg ni tido pun nak meniarap, risauuu. No worries puan, slowly but surely. Just support them ya. Kdg diorang saja malas 🤭

1y trước

terima kasih :)

sama lah, anak saya pn dah 5bulan. masih tak niarap, risaunyaa saya. bila sy niarapkan, dia marah nangis2. saya takut sgt, risau,

Anak sye tak nak meniarap tapi kalau duduk nak.pening sya hari”ajar tummy time..kepala dah naik tapi tk nak pusing😭😂

aank saya 3 bulan dah pdng sbelbh 4 bulan tepat dia dh pandai meniarap suami saya ajar dia bdn dia ltk kt bantal hri2