baby nak masuk 4bulan tapi leher masih lembik dan kepala dia akan tngok bawah je

normal ke baby nak masuk 4bulan kepala masih tak tegak lagi? risau tengok baby lain dah pndai meniarap angkat kepala tapi baby syaa klau buat meniarap ke apa mmg dia akan buat kjp lepas tu menangis dah penat.. setiap pagi saya akan letih dia tapi masih jgk.. mcm mana nak ajar baby bagi tegak kepala? atau pun ikut jenis baby sbb risau plk🥹#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

normal je. jgn banding2 ank sndri ngn org lain. fokus kt ank sndri je. xsemesti kne sama. jgn pksa selagi dia tak boleh lg. ada budak jenis lambat sikit. selagi doc kata xde pape jgn riso. kalo xnormal doc akn bgtau n buat pantauan lebih lg