susu badan

anak saya 4 bulan. saya cuba bagi susu formula sebab nanti saya kena kursus untuk kerja. tapi dah mcm mcm jenis susu formula try dia tetap taknak. dia tetap nak susu badan. saya pula takda stock lebih. maacam mana ye nak buat? dah buntu fikir😣

2 Các câu trả lời

Haii sis . Sy pn pernh alami benda yg sama . Cuba mcm-2 tknk jgk . Last2 sy tawakal aje masa hntr mengasuh . Lama2 alhamdulillah okay . Yg penting sementara ada masa ni, kita ajar dia guna susu fm tu wlpn sikit, mmg agk struggle n kita stress sikit lah sbb dia tknk kn . Tp tkpe sis, usahakan aje . Nk buat stok susu, better sis pam masa tgh-2 mlm tu, kena korban sikit lah sbb yelah dia masih menolak kn . Susu fm pn kena tgk sesuai ke tdk dgn dia .

2y trước

saya pam 3 jam sekali. tapi tula tak larat betul🤣

Hi sis, boleh pam dan buat stock. Nanti penjaga susukan je guna botol susu/cup atau syringe.