Kandungan 15 minggu tak Rasa ketulan dekat perut

Anak pertama kandungan 15 minggu dekat Klinik nurse check up perut dia ckp tak Rasa ketulan...20.9 kena datang blik klinik check up perut..normal Ker cmtue ? Ker Masih baru lagi....#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Tak tahu la sis. Dah boleh makan kerap tak sis? Ke mual muntah lagi? Makan bagi baby membesar. Sy sepatutnya harini 17w 6d ikut first day period tapi nurse ckp 16w. Esok saya tanya doktor terus sbb sepatutnya scan at 18w. Tadi dia tekan2 rasa ketulan. Saya start rasa ketulan/janin at 14w.

3y trước

Ok tu, teruskan makan. Saya doakan semuanya ok.

Kadang2 sbb perut kita tebal, sbb tu susah nak rasa ketulan bila nurse tekan 😁