Try to conceive second baby

Anak pertama dah 2 tahun lebih, kira nak ada anak k2. I thought klau dah ada anak prtama ni senang lekat lpsni but sbnarnya prlu mncuba jg mcm yg anak prtma 😅 ada yg sma ke mcm sya ni? Atau sy sorang je yg mcm ni? #advicepls #trytoconceive #secondbaby

19 Các câu trả lời

Yup.. sama sy.. ank pertama lekat lpas je kawin.. anak kedua plak 6tahun jarak.. anak ke3 3tahun tp xde rezeki gugur 🥰

sy ank prtma 4 thun bru lekat lpas 3 bln cuba mkn folic asid ..tp jarak 4 thun mmg sy sndri rncang...yg ke 2 tu 3 bln bru lekat...

1y trước

aahhh ambk...strt mmg rncg nk ank ke 2 trua mkn folic asid

enjoy je sis. saya dpt anak kedua pun tak rancang. tiber lekat hihihihiii nasib anak pertama dh 3 tahun. ni dh dpt sepasang dh cukup dh 😍

1y trước

Alhamdulillah..bestny dpt spasang 🥹

sy pn sma puan..5tahun tgu ank ke2.smpai mak mertua ckp sy xleh de ank lg🥲.sbb ank2 dia byk ank

1y trước

jgn la ckp mcm tu 😭😭 insyallah kita d kurniakn ank k2

Sama dgn saya Sis.Ttc baby ke 2.Ank first dh 6tahun..Semoga ad rezeki nanti.

1y trước

Iyer🥹 Amiin2 🤲

my friend macam ni la now anak pertama nak msuk 5years . masih ttc untuk anak kedua

sis try ambil GLA SHAKLEE , sy try tak hbis pun satu botol alhamdulillah dh lekat

try minum susu efferty

depends