Anak Kurang Selera Makan.

Ada resepi atau tips yg boleh naik kan selera makan bayi 10bulan? Sy risau nnt berat dia turun pula kalau selalu xnak makn. Adaaa x mummy kat sini yg ada masalah macam sy. #anaksulung

1 Trả lời

Hi sis.. Anak sy pun mcm tu start ja masuk usia 1 tahun lbh ank tak brpa nk mkn... Tp anak sy kuat myusu... So susu ank tu sy letak nestum kanak2.. So far ok je berat dia... Kalau mcm ank sis ni 10 bln kan, cuba sis tukar menu mknan dia... Kadang2 bayi ni pun pndai memilih mknan atau ada bayi yg cpt nk tumbuh gg pun dia kurang nak mkn...