Keadaan baby dlm perut

Anak k2... Prkhawinan cecah 3 thn lebih.. Tiap kali gaduh.. Sye slalu sngat pkirkn utk gugurkn kndungan walaupun gaduh bukn sbb kandungan. Adakn bayi sye akn normal? Kerap kali pkir utk guguknnya sye akn berasa sakit.. Kdngkali bayi merajok dgn tidk mmberikn reaksi apabila sye brfikirn waras balik..

2 Các câu trả lời

usia prkhwinn awk masi trlalu awl lg tu.kalau gaduh2 tu sbnrnye biasa la.bykkn brsabar.masing2 masih lg nk adapt life ada ank apa semua.perkhwinn ni mmg memenatkn sbb tu dua2 kena usaha setiap hari commit dgn marriage tu.think positive insyaAllah positive outcome jg.

MasyaAllah pn 😔 anak tu rezeki....fikir yang baik² yea...insya Allah semoga Allah permudahkan urusan pn n suami sekeluarga..