Baby 6bulan

Anak harini tadi masuk 6 bulan dah..saya bagi dea makan bubur kosong dengan biskut baby tu..persoalannya sekarang ni kalo baby baru makan memang akan cirit ke??mohon pencerahan ye sis❤️#bantusharing #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

3 Các câu trả lời

Mcm ank sy aritu sy bg dia mkn biskut keras yg bby pnya.. lps mkn perut jd kembung dan cirit.. better bg bbur kosong je dlu dan buah dragon fruit utk snacking..

tak....mm kekerapan membuang banyak ke? texture cirit birit ni watery. mungkin ada makanan yg dia tak sesuai. cuba stop bagi biskut baby.

tak. kalau cirit birit ni baby berak lebih dr 6@7x dlm sehari. texture najis cair.