hello.kalau mahu pigi klinik nak daftar buku pink.boleh ka daftar dlu. sijil kahwin to kemudian?

2 Các câu trả lời

bwk surat perakuan nikah. bwk ic husband n wife, gmbr scan dri klinik swasta, tarikh vaksin. kalau belum kawin, ckp je ibu tunggal. tpi nnti masa bersalin, perlukan waris utk discharge kan.

2y trước

kena waris si ibu, mak ayah si ibu atau adik beradik. nanti pegawai jkm akn dtg masa lps bersalin utk interview.

Kalau belum ambil sijil kahwin, bawa lah 1. surat Perakuan Nikah. Bawa juga, 2. salinan ic pasangan suami/isteri dan 3. gambar berukuran passport suami/isteri.