Mengandung lepas czer

Anak first sy bru nk masuk 1 thun now sy dpt thu sy pregnant lagi dh 7 minggu. Lngsung sy tk expect sbb dh berjaga-jaga sgt. Ada tak mommies lain experience mcm sy, mcm mne mommies kawal emosi n jaga kndungan baru? Tkut nk g kk nnti, mesti kne marah#ingintahu #bantusharing #czerianmom

2 Các câu trả lời

sye sis, anak 1st 1y2m sye dh pregnant balik. Alhamdulillah setakat ni semua ok, masa g bukak buku pink pun doktor n nurse xbising. just nasihat je lps ni amek perancang sbb yg 1st tu sye rancang sendiri je. skang ni dah 38weeks pregnant and tempat czer alhamdulillah takdek sakit pape. stress tu biasa la kdg2 ada kdg2 takdek, enjoy je 2nd pregnancy ni sis. sye bnyk jgk mntk tlng husband jaga anak 1st sbb skang die tgh lasak sgt2 😂😂.

ade amik perancang ke?ke rancang sendiri

12mo trước

Sy mkn perancang noriday, tkpernah skip mkn