Milk booster

Anak dah 6 Bulan. Susu Banyak drop. Klu boleh nak Susu badan at least Sampai 1 Tahun.sekrg dah tambah formula sbb tak cukup.Ada sesiapa minum moeder? Dah try Momma,Nufiya tapi Susu tak Banyak juga.#needrealreview #breastmilk #milkbooster

4 Các câu trả lời

Nirse sya ckp kalau anak dah 6 bulan , susu auto drop sbab bdn akan kluarkan susu ckup2 yg diperlukan baby je . Sbab baby masa tu akan kurang mnyusu sbab dia dah mula makan. Tapi baby sya kuat mnyusu walau dah makan. Air susu x drop sgt . Kalau pump still boleh dpt 6oz sblah . Sya amal kan mnum horliks je .

3mo trước

Cuba masak sup ayam dgn ni. X payah ltak bawang atau hali. Guna 2 ni ja . Ltak prasa jugala. In sha allah menjadi. Selain horliks ini juga membantu.

Awak kena cukup rehat. Jika stress, mintak suami bawak jalan. Try makan roti gardenia jagung rm1.20 dgm air suam pagi2. Itu memang milk booster saya. Semoga membantu

3mo trước

terima kasih cik. saya akan Cuba makan roti gardenia. mmg stress kat tempat Kerja and kat rumah tak cukup tido sebab Anak nak melekat dengan saya je. Nanti Anak dah besar akan rindu moments Ni Kan

jaga makan x? minum air cukup x? klu epmom, jaga x waktu pumping? ni semua kena buat dlu, only then production susu xsenang drop

3mo trước

mmg buat semua. minum air Putih 3L. pump 2 jam sekali. tiap Kali pump keluar 1 @2 Oz je. power pumping sekali sehari. Malam pun bangun utk pump. still sama