2nd pregnancy

Anak bru 1thn 6 bulan,nk buat checkup kt klinik kerajaan bole ke? Td just sje test upt sbb dh seminggu lewat dtg period + asyik loya muntah2.. naik ler double line alhamdulillah.. anak blum 2 thun so risau kena bebel dgn doktor..heheheh

2nd pregnancy
16 Các câu trả lời

Kalau puan tak ada masalah masa hamil dulu, insya Allah dokter okay sahaja. Saya sama dgn puan, sekarang anak first 8 bulan, dalam perut dah 17weeks 🥰

1mo trước

Sis anon kalau risau boleh pakai/makan perancang. Consult dengan doktor ya