Anak umur 3 tahun tapi kurang bercakap.. adakah sebab guna airfryer setiap hari utk hidangan ayam..

Anak boleh makan minum sendiri.. pakai bukak pakaian sendiri.. faham arahan..tiada masalah pendengaran..mampu susun block tinggi

1 Trả lời

Kalau dah 3tahun takut speech delay Takda kena mengena dengan pemakanan tapi lebih kepada communication skills Social environment Better jumpa doctor/pkar Kalau perlu nanti doctor akan refer occupational therapist and speech therapist