Anak besar apakah resiko nya

Anak besar

1 Trả lời

doc akan suggest czer or paksa bersalin awal sbb nk avoid baby lg besar

2mo trước

induce tu paksa bersalin la tu haaa. start dgn induce belon dulu. x bertambah bukaan masuk ubat. x jalan jugak drip. last x silap doc pecahkan air ketuban. tp stiap kali induce doc akan check dulu ctg bacaan heartbeat ibu n baby cantik ke tak. klau salah sorg x cantik auto kena czer. so boleh start control mkn n pujuk baby mntk kluar w37 ke biar xyah kena induce. smbil tu byk berdoa, byk bersama suami n buat exercise yang bantu mudahkan proses bersalin. ade org dpt je bersalin normal bila induce. ade org x dpt ikut rezeki masing2