Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!

Anak-anak ibu sudah berapa tahun ya?🥰 Mesti waktu dia baru lahir, kita berharap anak kita membesar cepat🤭 Tapi bila anak dah membesar, kita teringin seolah-olah waktu itu berhenti kerana terlalu cepat anak kita membesar kan😟 Jom jadikan hari ini satu lagi kenangan anda bersama tersayang😘 Berapa umur anak anda dan apa yang dia sudah pandai lakukan ya😍

Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!
49 Các câu trả lời

anak 4 bulan, mulut pandai nk brborak je.. hehhe pastu hisap tangan.. sob.. sob.. sob

10 bulan 4 hari, dah pandai berjalan, dah pandai tolong ibu kemas rumah 🧘‍♀️

1 year old, bru pndai brjalan sndri.. pandai main sdah.. pndai marah2.. hayyyyyyzzz

bby boy sy dh 2 taun ..mcm2 dh ..kdg peningg pon ade...mcm2 nk explore...😅😅

3tahun suka sepah kan barang mainan ny bila dah kemas😪 dan suka membebel😅

hud baru masuk setahun. baru berani nk start berdiri lepas tangan 💕

umur ank 2tahun lbih...pandai geram..bila org lain cakap syg atuk nya

yang last ni 4tahun da nak skolah tahun depan... mcm2 la di buatnya

1y4m semua dah pandai kecuali bercakap masih bertatih 😊😊

Enam bulan dh pndai merangkak capai mainan, baru nk blja duduk